Call us: (+39) 0931 18 10 355

Order our products

Quality

The training and continuous professional development received by our staff, together with the female-run management, ensure that we obtain our goal which is to supply high quality, genuine products following local traditions.

Genuineness

The love and passion we put into our products is the driving force that inspires us to create high quality cheeses that bring out the aromas and flavours of our beautiful Sicily.

Freshness

Our High Quality milk is collected daily from free grazing, controlled herds in the Iblea area.

Products

Left click + move mouse to see all our products.

 
 

News

  • Cibus 2014

    Mar 28,14

    Saremo presenti al CIBUS Fiere di Parma dal: 5 -

Awards

The Cheese Dairy

La Mongibella Soc. Coop. è una giovane azienda a carattere familiare, per la trasformazione del latte situata sugli altipiani iblei, a Buccheri, a 1000 m slm , in provincia di Siracusa.

Lo stabilimento di ca. 500mq , ricadente in alta Valle dell’Anapo, in linea d’area, si erge proprio di fronte al monte Etna, chiamato anche Mongibello e da qui il nome della società.

Dopo solo tre anni di attività Angelo e Silvana mirano subito a confrontarsi con altre realtà e partecipano ai primi concorsi e nel 2010 arrivano le prime soddisfazioni.

Events

  • CIBUS 2016

    May 28,16Per Oranfrizer con Carmelo Chiaramonte. Quando il "cuciniere errante" Carmelo
  • ALMA CASEUS 2016

    May 25,16Alma Caseus è il primo e unico concorso nazionale
  • Giorgione Orto e Cucina

    Oct 25,15Grande chef del Gambero Rosso Giorgio Barchiesi, in arte